2014. október 13., hétfő

Esküvőszervező lettem

...hogy hogyan is? Attól függetlenül, hogy már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy elvégzem a tanfolyamot bevallom mégis a véletlennek köszönhető. A Facebookon egy megosztós játékot hirdetett meg ez az esküvőszervező cég, a Prestige és sikerült megnyernem. Mondanom sem kell, hogy iszonyatosan megörültem még annak ellenére is, hogy Székesfehérvárra kellett többször is felutaznom. Kicsit lefárasztott a reggel 4óra, délután 4 óra utazás, de azt gondolom megérte. Lehet, hogy a sors dobta elém most ezt a lehetőséget, úgy érzem, hogy illik kezdeni vele valamit és a tortáim mellett megtaláltam az új utamat is. Nem mellesleg fantasztikusan kiegészíti egymást ez a két szakma.  A családunkban jól is jön most egy esküvőszervező, mert hamarosan megnyitjuk Rév-Komáromban az esküvői ruhakölcsönző szalonunkat a Vásárcsarnok emeletén. Nem csak ruhakölcsönzéssel fogunk foglalkozni, hanem esküvői kiegészítők, gyűrűpárnák, esküvői pezsgőspoharak, köszönetajándékok, székszoknyakölcsönzés és sok más gyönyörű dolog ami nélkülözhetetlen egy álomesküvőhöz elérhetővé válik majd, ha ellátogattok hozzánk. Ezeken kívül tudok neked segíteni rengeteg dologban ami fontos, hogy gondmentes és gyönyörű legyen életed legszebb napja. Segítek neked kiválasztani a legmegfelelőbb helyszínt, menüt, zenekart, fotóst, videóst,dekoratőrt, fodrászt, sminkest, műkörmöst. Ezeken kívül lehetőséged nyílik sok-sok prémium szolgáltatás igénybevételére is, mint a galambröptetés, pillangóröptetés, homokceremónia, koktélbár, csokiszökőkút, pezsgőszökőkút, tűzijáték, gyümölcsszobor, lufidekoráció. Lehetőség van sátorkölcsönzésre, ha szabadban szeretnéd amerikai módra megünnepelni a nagy napot. Tudok segíteni járműkölcsönzésben, legyen az limuzin, hintó vagy háromkerekű motor. Ha hűtőkocsira van szükséged azt is el tudom intézni.
   A tematikus esküvők is nagyon elterjedtek manapság, semmi sem lehetetlen. Csinálj motoros esküvőt, vadász, parasztos hangulatban egy kis csárdában vagy éppen egy nagyon exkluzív kastélyban megtartott esküvőt. 
  Egyszóval egy esküvőszervező dolga, hogy neked semmi dolgot ne legyen azon kívül, hogy kipihent és szép legyél életed nagy napján, hiszen ez a nap csak egyszer jön el életedben, csináld jól és erre esküvőszervezőre van szükséged.  Az esküvőszervező az az ember aki teljes mértékben végigkíséri a ceremóniát a tervezéstől a dekorációbontásig és biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen menjen. így le veszed a terhet a saját válladról és hozzátartozóid válláról és minden forgatókönyv szerint rendben lezajljon.

esküvőszervezés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

Design By:
SkinCorner